Årsagen til at Stensbæk er det helt rette sted for mig at udstille “Colors Of A Lifetime”

Jeg fik lagt mit horoskop i august 2020 af Nina Bentzon og her fandt jeg blandt andet ud af, hvad det betyder, at jeg har Jupiter i krebsen.

Det blev jeg fornyelig mindet om… Der var nemlig en klokke der ringede, da vi gik og hængte udstillingen “Colors Of A Lifetime” op på Stensbæk.

“På Stensbæk byder vi dig velkommen til kurser, foredrag og aktiviteter, som tager udgangspunkt i et helhedsorienteret og bæredygtigt livssyn. Her kan du finde ydre og indre ro, næring, inspiration og personlig udvikling”

– Shela Fozzi, forstander på Stensbæk

__________________________________________________________________


Jeg måtte selvfølgelig hjem og læse mine noter…

Noget af det der blev nævnt i forhold til at udstille med Jupiter i krebsen var steder, hvor folk kommer for at blive raske eller healet, kursteder hvor der arbejdes med sundhed, helse og behandling samt steder, hvor der bliver lavet mad.

Krebsens symbol har med alt det, der nærer os at gøre både i forhold til mad, bolig, indretning og design, men fordi jeg også har det 6. hus her, kan det også referere til steder der har med sundhed og helse at gøre.

“På Stensbæk arbejder vi med personlig udvikling, spirituel bevidsthed, sundhed, naturterapi, kreativet, bevægelse og livsglæde og er uafhængig af religiøse og politiske organisationer. Vi ønsker at oplyse, give indsigt og formidle de spirituelle redskaber og holistiske tilgange på en måde, hvor alle kan være med, og det er vores mission, at alle går styrket og næret herfra.”

– Fra siden “Om Stensbæk” på deres hjemmeside

________________________________________________________________

Jeg ved ikke, hvor jeg skulle have fundet et mere nærende sted at udstille til min Jupiter i krebsen…

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *